Kundefordele

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Din kundefordele ved at handle hos os

Vil du gerne have mulighed for at blive hurtigere færdig med dine projekter og tjene flere penge? Samtidig med du sparer penge på omkostninger til værksted, maskiner og materialer?

Når du bestiller de materialer, du skal bruge, direkte i vores online butik, kommer det dig til gode på indtil flere områder:

  • Vælg mellem et stort udvalg af smukke, holdbare materialer.
  • Få bukket og klippet materialerne, præcis som du ønsker.
  • Alle materialer er lette at bruge og klar til montering.
  • Brug vores gratis online tegneprogram til at lave dine skitser i.
  • Få materialerne leveret direkte til døren eller afhent dem på vores værksted i Ølstykke.

Vi laver værkstedsarbejdet for dig – nemt og bekvemt

Det kan du gøre ved at lade os stå for det arbejde, du normalt selv ville udføre på værkstedet. Når du bestiller dine materialer direkte hos os, slipper du for at bruge tid på værkstedet.

Det betyder, at du hurtigere bliver færdig med dit arbejde – til glæde for både dig og dine kunder.

Hos os får du monteringsklare bygningsprofil løsninger leveret enten til din virksomhed eller direkte til byggepladsen. Samtidig får du altid produkter i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter en ære i at levere de mest professionelle produkter til dig, så dine kunder får nøjagtigt den løsning, de ønsker sig. Hvis du har brug for rådgivning om, hvilke materialer der vil passe bedst til dine kunders projekter, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Nemme løsninger – høj kvalitet

Vi forhandler kun materialer fra førende leverandører i Danmark og Europa. Du leverer skitser, materialetype og mål til os. Derefter leverer vi et skræddersyet produkt, der er klart til montering.