Naturskiferfacade

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Facadebeklædning med naturskifer

Forvandl ældre facader til et moderne design med ægte naturskifer, eller giv nybyggeri et  tidløst twist. Vi leverer fagarbejdet og du klarer montagen.

Hos DK Blik er vi indgået et samarbejde med KOMPROMENT. Vi er leveringsdygtige på naturskifer som facadebeklædning med fire forskellige monteringssystemer:

  • D-WALL er Europas eneste facadesystem med usynlig fastgørelse. Det består af ægte naturskifer og aluminium ophængsprofil.
  • ZAPPA er et system med synlig fastgørelse af naturskifer med kroge på aluminium ophængsprofil. Det er en ekstrem hurtig montage, og markedets mest populære system.
  • HEAVY er et traditionelt og mere tidskrævende montagesystem med synlig fastgørelse. Her skrues beslag på trælægter.
  • HAMMER er et montagesystem, som ligner HEAVY men hvor det er kroge i stedet for beslag, der bankes på trælægter.

Ægte naturskifer facadebeklædning

Vi leverer kun ægte spansk højkvalitets naturskifer kaldet BARCELONA. Derved kan vi garantere, at det er vedligeholdelsesfrit, ekstremt holdbart og brandsikkert – hvilket gør det yderst velegnet til facadebeklædning.

Derudover er der 30 års produktgaranti på, hvorfor du er i trygge hænder, når du vælger at lade os være din foretrukne leverandør af naturskifer. Når du er i trygge hænder, er dine kunder også i trygge hænder.

Vi forhandler tre forskellige ægte naturskifer:

  • Silver White som har en naturlig rustik overflade
  • Plain med en smuk ren og ensartet overflade
  • Green Hill som har et stærkt farvespil mellem grøn, sort og grå

Hvis du ønsker mere information om facadebeklædning med naturskifer eller ønsker at afgive en bestilling, kan vi kontaktes på tlf. 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden. Vi leverer på hele Sjælland.

Nemme løsninger – høj kvalitet

Vi forhandler kun materialer fra førende leverandører i Danmark og Europa. Du leverer skitser, materialetype og mål til os. Derefter leverer vi et skræddersyet produkt, der er klart til montering.