Naturskifertag

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Tag med naturskifer

Vi er leveringsdygtige på naturskifer til tag, og forhandler naturskifer fra Nordvestspanien. Skiferen hedder Del Prado fra SSQ, og har et ekstremt højt granatiniveau.

SSQ har et meget højt niveau af kvaliteteskontrol og er de eneste på markedet, der giver en 100% rustfri garanti. Derudover stiller SSQ en 75 års garanti på skiferen, som den eneste skifer i Danmark. Del Prado skiferen er yderligere testet og godkendt i forhold til EN 12326, CE og NF 228. Derfor er du i meget trygge hænder, når du som fagmand forhandler med os. Del Prado kommer i en blå/sort farve, og har en dyb og stærk tekstur. Skiferen er meget glat, hvilket giver den et moderne look, som i den grad er et populært valg.

Kontakt os for mere information

Naturskifer er et af verdens bedste materialer til tag, da det er vedligeholdelsesfrit og ekstremt holdbart. Hvis du er faldet for Del Prado skiferen lige så meget som vi er, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan dimensionere din bestilling i netop de mål, som du skal bruges til din kundes byggeprojekt. Vi kan nemlig fremstille og levere alle vores produkter i både standard og specialstørrelser.

Hvis du ønsker mere information om Del Prado skifer til tag eller ønsker at afgive en bestilling, kan vi kontaktes på tlf. 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden. Vi leverer på hele Sjælland.

Nemme løsninger – høj kvalitet

Vi forhandler kun materialer fra førende leverandører i Danmark og Europa. Du leverer skitser, materialetype og mål til os. Derefter leverer vi et skræddersyet produkt, der er klart til montering.