Tagrender

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Tagrender til profesionelle

Kobber, aluminium eller zink

Hos DK Blik er vi specialister i at fremstille kvalitetsløsninger til tagafvanding, herunder tagrender og skotrender. De er alle fremstillet i yderst holdbart materiale og i høj kvalitet.

DK Blik fremstiller tagafvanding i kobber, aluminium eller zink, hvilket har en markant større afvandingskapacitet end de, der er produceret i stål eller plast. Derudover er både zink, aluminium og zink utroligt langtidslevende materialer, hvilket i den grad sikrer en kvalitetsløsning mange år frem.

Vores løsninger med tagafvanding giver dig et godt kort på hånden, når du skal montere et kvalitetsprodukt for din kunde. Derudover har vi en fleksibel og hurtig proces med vores leveringer, hvilket sikrer, at du overholder dit byggeprojekts deadline.

Tagrender forskellige former

Halvrund, kvadratrund eller firkantet

Mulighederne er mange med tagrender. Vi holder os hele tiden opdateret på, hvad der rør sig på markedet, og derfor fremstiller vi alle former på tagrender.

Vi har de klassiske halvrunde tagrender, de kvartrunde ‘arkitekt-tagrender’ og de helt moderne firkantede tagrender. Sidstnævnte bliver leveret med firkantede nedløbsrør for at skabe et fuldendt arkitektonisk udtryk, der stemmer overens med designet. De halvrunde og kvartrunde tagrender bliver leveret med runde nedløbsrør.

Minimalistisk tagafvanding

Vores løsninger med tagafvanding sikrer i den grad bygningens afvandingskapacitet i mange år pga. de holdbare materialer. Derudover er disse materialer også en del af tidens nye minimalistiske byggerier, hvilket gør vores løsninger med tagafvanding både praktisk stærke men også moderne.

Spørgsmål

Hos DK Blik har vi mange års erfaring i at levere løsninger med tagafvanding til professionelle håndværkere. Hvis du ønsker at bestille standardstørrelser hos os, skal du kontakte os på telefon 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også kontakte os på kontaktformularen med din bestilling.

Hvis du ønsker specialstørrelser, kan du kontakte os på nedenstående. Vi leverer på hele Sjælland og i Danmark inden for 1-3 arbejdsdage.

Tagrender

Andre produkter