Naturskifer

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Nordvestspansk naturskifer

Naturskifersten er et meget smukt og helt naturligt materiale, der bruges til mange forskellige typer huse, og kan derfor også sælges til mange forskellige typer kunder. At vælge naturskifer som tag eller facadebeklædninger er ikke en billig løsning.

Til gengæld tjener investeringen sig hjem igen flere gange, da naturskifer kan holde i over 100 år.

Ydermere kræver det kun et minimum af vedligeholdelse. Vores naturskifer kommer fra Nordvestspanien og er underlagt strenge kvalitetskontrol. Derfor kan både du og din kunde stole på, at i får en rigtig god kvalitetsskifer, når du skal lægge tag eller facade med naturskifer. Godkendelsen betyder, at vores naturskifer har 100% garanti for at være frostsikker og resistent til anvendelse på tag.

Den naturskifer, vi forhandler, hedder Del Prado. De bruges til at lave skifertag, der har en rigtig høj garantiordning. Del Prado er testet i forhold til EN 12326, CE og NF 228. Du får ikke bedre garanti for en god skifer end det.

Naturskifer – et miljøvenligt valg

Miljømæssigt har naturskifersten også den positive egenskab, at det ikke indeholder nogen skadelige stoffer, fordi det er dannet af naturlige leraflejringer i jorden. Størsteparten af naturskifersten kommer fra Spanien, som eksporterer til hele verden.

Kendetegnende for den spanske naturskifersten er, at der ikke er kalk i naturskifer, og det har stor betydning i forhold til det danske klima, da man derved undgår frostsprængninger og risikoen for utæthed.

Et tag eller en facade belagt med naturskifersten har den fordel, at det er utrolig modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Fordelen med naturskifer i forhold til andre materialer er, at naturskiferen er stærkere og ikke kan brænde, som mange andre tag- og facadebeklædninger.

Hvis du vil høre mere, ring gerne på tlf. 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk.

Naturskifersten giver mange valgmuligheder

De fleste naturskifer er sorte eller blågrå i farven. Selve overfladen kan bearbejdes, så den er helt plan og ensartet, hvilket gør det let for dig som håndværker at lægge taget eller beklæde facaden. Men ønsker din kunde et mere rustikt udtryk, kan man vælge at bruge mere uensartede naturskifer, som dog kræver flere sten pr. kvadratmeter på grund af et større overlap.

Har du brug for naturskifer?

Hos DK Blik har vi mange års erfaring i at levere naturskifer til professionelle håndværkere. Hvis du ønsker at bestille naturskifer hos os, skal du kontakte os på tlf. 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også kontakte os på kontaktformularen med din bestilling. Vi leverer på hele Sjælland og i Danmark.

Nemme løsninger – høj kvalitet

Vi forhandler kun materialer fra førende leverandører i Danmark og Europa. Du leverer skitser, materialetype og mål til os. Derefter leverer vi et skræddersyet produkt, der er klart til montering.