Taghætter

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Taghætter til professionelle

Zink, kobber og aluminium

Vi er specialister i at klippe og bukke både zink, kobber og aluminium i mange forskellige henseender, og taghætter er ingen undtagelse. Hos DK Blik kan du derfor bestille taghætter til ethvert tag, da vi kan lave alle slags modeller til luftafkast og luftindtag på taget.

Du kan enten vælge mellem de standardprodukter, vi altid har på lager, eller du kan få specialfremstillet de taghætter, du skal bruge. På vores værksted kan vi fremstille taghætter efter dine mål og anvisninger, alt efter hvad din kunde ønsker. Vi har gjort det nemt for dig, fordi du skal blot sende os målene og en tegning i vores bestillingsformular, og så leverer vi inden for 1-3 arbejdsdage på Sjælland og i hele Danmark.

Taghætter efter din kundes behov

Standard- og specialstørrelser

Vi leverer både standardstørrelser på taghætter, men vi fremstiller også taghætter i specialstørrelser og former. Derfor skal du ikke tøve, hvis din kunde har en speciel forespørgsel, fordi vi kan med garanti levere en taghætte efter din kundes behov.

Derudover leverer vi taghætter i materialerne zink, kobber og aluminium, som alle er robuste og holdbare materialer til taghætter.

Faldstammeudluftning

Ud over taghætter producerer vi også løsninger med faldstammeudluftning og faldstammeindsats til inddækning af taghætter på både flade tage og tage med hældning. Derfor kan vi producere hele pakken med blik til tagprojekter.

 

Spørgsmål

Hvis du har brug for råd og vejledning om, hvilken type taghætte du skal bruge til din opgave, eller bare har nogle spørgsmål, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på telefon 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk. Du kan også udfylde formularen her på siden med de vigtigste oplysninger, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Taghætter

Andre produkter