Om os

Vi leverer fagarbejdet – du klarer montagen

Den bedste kvalitet til fornuftige priser – kun salg til erhverv

Hos DK Blik tilbyder vi dig branchens mest professionelle løsninger inden for inddækningertaghætter og naturskifer.

Vi tilbyder bygningsprofiler i standard og specialmål, og i materialer som zink, kobber, aluminium og falzonal.

Hvis du har brug for et andet materiale, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre alt for at indfri dine ønsker.

Du kan få dine materialer leveret i specialmål ud fra dine tegninger, og vi arbejder altid ud fra at få så lidt spild som muligt. Kontakt os på tlf. 71 74 16 16 eller e-mail info@dk-blik.dk, hvis du ønsker bygningsprofiler i specialmål.

Dine fordele ved at bruge DK Blik

Når du lader os levere materialerne direkte til dig, sparer du på værkstedstimerne – til glæde for både dig og dine kunder. Vores bygningsprofiler er lette at bruge og lige til at montere for dig, der arbejder med tag og facader.

Har du brug for at få klippet og bukket materialerne, gør vi det gerne for dig med vores moderne maskiner dig på vores værksted i Ølstykke. Vi har stor ekspertise i netop den type opgaver og står altid til rådighed med vejledning og inspiration.

Du kan vælge enten selv at hente de færdige materialer hos os, eller vi sender dem direkte til dig.

Hvis du ønsker at springe loddearbejdet over og udnytte din tid bedre, kan vi også levere færdigloddede endebunde og tudstykker til tagrender. Når du er klar til at montere tagrenderne, lodder eller limer du dem blot sammen.

Bestil direkte online

Det er let og bekvemt for dig at bestille de materialer, du skal bruge, i vores online butik. Du opretter en konto hos, og derefter er du klar til at bestille de produkter, du har brug for.

Hvis du har spørgsmål til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mere om DK Blik

Vores mange års erfaring som blikkenslager inden for tag og facade gør, at vi hurtigt kan sætte os ind i, hvad du skal bruge for at kunne tilbyde dine kunder den mest optimale løsning.

Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere og tilbyder udelukkende materialer fra de førende producenter i Danmark og Europa. Det betyder alverden for os at kunne stå 100% inde for alle de produkter, vi sælger, da vi både skal gøre dig og din kunde tilfreds.

Nemme løsninger – høj kvalitet

Vi forhandler kun materialer fra førende leverandører i Danmark og Europa. Du leverer skitser, materialetype og mål til os. Derefter leverer vi et skræddersyet produkt, der er klart til montering.